Yenişehir, Lefkoşa
+90 392 228 75 67
kibris_distribütör

Kıbrıs Dağıtım Firmaları

Kıbrıs Dağıtım Firmaları

Kıbrıs dağıtım firmaları, ülkenin birçok farklı ihtiyacını karşılarken, ithal edilmiş olan ürünleri talepler çerçevesinde dağıtmaktadır. Entam bunların içerisinde en deneyimli olanlardan birisidir. Faaliyetlerini ilk defa 2000 yılında başlatan şirket; değişik alanlarda üretim yapan çok sayıda firma ile beraber çalışmakta, bunların ürettiği ithal ürünleri ülkeye getirmektedir.

Kıbrıs Dağıtım Hizmetleri

Kıbrıs dağıtım firmaları denildiği zaman akla gelen ilk işletme olan Entam, bu konuda sorunsuz hizmetleriyle sayesinde sektörün parlayan yıldızı olmuştur. 2000 yılından beri devam eden ve 21 yılı aşan faaliyetler çerçevesinde, dünyanın farklı yerlerinden ithal edilmiş olan ürünler, ada içerisinde dağıtılmaktadır. Bu işlemler, sahip olduğumuz vizyon ve ilkelerimize göre gerçekleştirilir. Bizim için her zaman çok önemli olan müşteri memnuniyetini merkeze alarak hareket etmekteyiz.

Kıbrıs Dağıtım Ağı

Kıbrıs dağıtım firmaları alanında en iyilerinden birisi olarak dikkat çeken Entam, çok geniş bir ulaşım ağı üzerinden hareket eder. Adadaki yerleşim yerlerinin hepsine dağıtım yapılır. Bunun için başarılı şekilde oluşturulmuş olan filomuz her daim hizmettedir. Deneyimli şoförlerimiz sayesinde dağıtım ağında herhangi bir sorunun ortaya çıkması kesinlikle söz konusu değildir.

Adanın her yerini ve yollarını iyi bileyen sürücülerimiz, kendilerine verilmiş olan adrese yola çıkarak, her iklim ve hava koşulunda dağıtımı sağlarlar. Bizim için müşteri memnuniyeti çok olmasından dolayı sürekli söz verdiğimiz zaman dilimi içerisinde işlemi sona erdiririz. Bunun sonrasında ilgili işlem de sona ermiş olur. Kıbrıs’ın en büyük firmalarından birisi olarak bu hizmeti tam 21 yıldır vermekteyiz.

Kıbrıs Dağıtım Araçları

Entam Kıbrıs dağıtım firmaları içinde en deneyimli olanlarından birisidir. Bunun için satın alınmış olan araçlar ve bunların genel özellikleri şöyledir;

  • Adanın büyüklüğü göz önünde bulundurularak taşıt sayısı birden çoktur. Buna göre satın alma işlemleri yapılmıştır.
  • Firmamızın yurtdışındaki yabancı ülkelerden ve anavatan Türkiye’den ithal etmiş olduğu ürünler farklı özellikleriyle dikkat çeker. Bu yüzden filomuzdaki taşıtlar, bunların taşınmasına ve muhafaza edilmesine uygun olarak çeşitlendirilmiştir.
  • Ürünlerin bir kısmı iklimlendirme istemesinden dolayı araçlarımızın ilgili kısımları buna hazır bir hale getirilmiştir.
  • Tüm taşıtlarda yer alan soğutucu sistemler sayesinde ürünlerin zarar görmesi, iklim koşullarından olumsuz bir biçimde etkilenmesi söz konusu değildir.

Böylelikle halka perakende bir şekilde satış yapan firmalar, sorunsuz olarak satın aldıkları toptan ürüne ulaşmış olacaklardır.

Kıbrıs Dağıtım Ürünleri

Kıbrıs dağıtım firmaları arasındaki yerini bundan 21 sene önce alan Entam, birçok ürünü müşteriye ve aracı olarak tanımlanan işletmelere ulaştırır. Bunlar şöyledir;

  • Bir dünya markası haline gelmiş olan Orkide ayçiçek yağları sadece bizim tarafımızdan dağıtılmaktadır. İthalat, tedarik ve pazarlama konusunda başarılı olan Entam, bu firmanın tüm ürünlerinin dağıtımını sorun olmaktan gerçekleştirir.
  • Bir şekerleme işletmesi olan Fini, yine Entam kalitesiyle Kıbrıs halkına ulaştırılıyor. Pazarda büyük paya sahip olmasıyla dikkat çeken İspanyol devi Fini’nin ürünlerini satın alma şansınız vardır.
  • Bunun haricinde gerek güzellik ve kişisel bakım, gerekse kozmetik alanındaki birçok değişik şirketin ürünlerinin de dağıtımını yapmaktayız.

Kıbrıs Dağıtım Hizmet Fiyatları

Hizmet fiyatlarımız her zaman çok yüksek olmamasıyla dikkat çeker. Bu da piyasa beklentilerinin tamamen karşılanması anlamına geliyor. Özellikle toptan olarak tanımlanmış bir satış politikamız olmasından dolayı, sektörde el yakmayan meblağlar üzerinden pazarlama ve satışı tamamlamaktayız. Kaliteli, kullanım alanı yaygın ve he şeyden önce dünya devi markaların ürettiklerini böylelikle fahiş olmayan tutarlar üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Konuşmaya başla
1
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?