Yenişehir, Lefkoşa
+90 392 228 75 67
kibris_distribütör

Lefkoşa Distribütör

Lefkoşa Distribütör

Lefkoşa distribütör firmamız Entam, faaliyetlerini ilk defa 2000 yılında başlattı. Kaliteli birçok ürünü ülkemize başarılı bir biçimde ithal ederek, ihtiyaçlara göre hareket eden işletmemiz, son derece geniş olan dağıtım ağı sayesinde beklentileri karşılayan bir yapıya sahiptir.

Lefkoşa Distribütör Hizmetleri

Lefkoşa distribütör işletmemizin hizmetleri son derece fazladır ve şöyledir;

  • Sahip olduğumuz çağdaş yaklaşım ve vizyonlarımızın sonucu olarak her daim müşteri memnuniyetini merkeze koyarız.
  • Dünyanın farklı yerlerinden çalışmış olduğumuz üreticilerden aldığımız malları pazarlayarak bunların satışını hiçbir sorun olmadan gerçekleştiriyoruz.
  • Buna özel bir biçimde kurduğumuz geniş bir lojistik ağımız söz konusudur.
  • Pazarlama sistemimiz çok başarılı olmasından dolayı her zaman beklentileri sonuna kadar karşılar.
  • Ana bayi olarak hizmetlerimizi verirken, satış ve dağıtım konusunda hiçbir sorun çıkmaması için satış temsilciliklerini oluşturmaktayız.
  • Bayi çalışmaları yakından takip edilerek yenilikçi bakış açısı ve anlayışlara yer verilir.

Lefkoşa Distribütör Ürün Fiyatları

Lefkoşa distribütör fiyatlarımız yüksek olmamasıyla bilinir. Bunun iki farklı nedeni vardır. Bunlardan birisi işletmemizin toptancı hüviyetine sahip olmasıdır. İhtiyaçlar dahilinde markalarla yapılan anlaşmanın sonrasında ithalat hızlı şekilde tamamlanır. Bunların adaya varmasının ardından yaygın lojistik ağımız sayesinde depolara çekilen ürünler, tamamen toptan olacak biçimde satışa çıkarılır. Böylelikle arada bir aracının olması gibi bir durum söz konusu olmaz. Bu da doğal olarak ürünlerin fiyatlarının daha uygun olması gibi bir sonucu beraberinde getirir. Böylelikle ucuza mal ederek kolaylıkla bunların satışını halka yapabilirsiniz.

Lefkoşa Distribütör Özelliklerimiz

Lefkoşa distribütör hizmetini verirken, ülkemizin temel birçok farklı ürün ihtiyacını başarılı bir biçimde karşılıyoruz. Bu noktada toptancı olarak da hizmet vermekteyiz. Böylelikle işletmeler direkt olarak satın alma işlemlerini rahatlıkla yapabilirler. Kıbrıs’ta tüzel ya da gerçek kişilikler üzerinden bulunamayan markaların distribütörlüğünü üstlenmiş durumdayız. Bunun sonrasında satış kanallarımız birden fazla olacak şekilde oluşturulmuştur. Lojistiğimizin güçlü olması ise ürüne erişim konusunda sıkıntıların ortaya çıkmaması anlamına geliyor.

Lefkoşa Distribütör Ürünleri

Lefkoşa distribütör olarak birden çok markanın her zaman kaliteli ve aynı zamanda yüksek olmayan fiyatlarıyla dikkat çeken ürünlerini temin etmekteyiz. Distribütör firma olarak her zaman büyük markalardan satın aldıklarımızı, perakende satış gerçekleştirilen işletmelere belli bir fiyat karşılığında satmaktayız. Geniş bir skalanın olması, ada ihtiyaçlarının dikkate alındığının en önemli örneğidir. Ürün çeşitliliği konusunda beklentileri karşılarken, şu markalarla çalışmaktayız;

  • Fini tarafından İspanya’da üretilen dünyanın en çok ilgi gören şekerleri firmamız kalitesiyle ithal edilmekte ve bunun ardından Kıbrıs içerisinden toptan satışı başarılı bir biçimde gerçekleştirilmektedir. Değişik skalada yer alan bu ürünlerin tümü yüksek olmayan fiyatlar üzerinden satın alınır.
  • Kıbrıs’ın en büyük distribütör firmalarından birisi olarak temizlik ürünleri üreten Dettol firması, beraber çalışmış olduğumuz şirketlerin içinde yer almakta. Toptan satışını yaptığımız Dettol çok zengin bir skalaya sahiptir. Bunların tümü tarafımızca sorunsuz bir biçimde tedarik edildikten sonra toplam satış mantığı üzerinden işletmelere pazarlanır.
  • Ünlü bebek şampuanı ve yan ürünlerini üreterek satan Johnsons Baby, ithal ettiğimiz markaların içinde dikkat çeker.
  • Bunun yanı sıra Türkiye merkezli bir firma olarak dikkat çeken orkide yağlarını da yine bizim aracılığımızla toptan bir şekilde satın alabilirsiniz.

Lefkoşa Distribütör Hizmet Ağı

Lefkoşa distribütör hizmet ağımız oldukça geniştir. Kıbrıs adasının genelini kapsar. Böylelikle erişim ve satın alma konusunda bir sorun yoktur. Distribütör olmamızın yanı sıra aynı zamanda bunların satış ve dağıtımını da yapmaktayız.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Konuşmaya başla
1
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?