Yenişehir, Lefkoşa
+90 392 228 75 67
kibris_distribütör

Kıbrıs Dağıtım

Kıbrıs Dağıtım

2000 yılında ilk defa faaliyetlerini başlatan Kıbrıs dağıtım şirketi Entam, ihtiyaçlar çerçevesinde hareket etmektedir. Ülkemizde ihtiyaç olarak tanımlanmış ürünler, vizyon sahibi ve kurumsal kimliğe sahip olan firmamız çerçevesinde ithal edilmektedir. Aynı zamanda bunların pazarlaması ile dağıtımı da sorunsuz bir biçimde yapılmaktadır.

Kıbrıs Dağıtım Firması

Kıbrıs dağıtım firması politikamız ve özellikleri şöyledir;

  • Anlaşmalı birçok markanın ürünlerini hem depolama hem de sevkiyat yetkisine sahibiz.
  • Müşteri portföyümüzü son derece doğru bir biçimde oluşturuyoruz.
  • Geniş lojistik ağımız sayesinde ürünlere ulaşma konusunda hiçbir sıkıntı söz konusu değildir.
  • Pazarlama sistemimiz oldukça etkili ve müşteri ile diğer firmaların beklentilerini karşılayacak derecede kalitelidir.
  • Satış sonrası vermiş olduğumuz destekler sayesinde müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmaktayız.
  • Sahip olduğumuz deneyimin yanı sıra ürünlere dair bilgilerimiz üst düzeydedir.

Kıbrıs dağıtım firması olarak 2000 yılından beri hizmet vermekteyiz. Bunun haricinde aynı zamanda ürün ithalatı, bunların distribütörlüğü, satışı da gerçekleştirilir. Perakende satış yapan şirketler için genellikle bir sorun olarak görülen dağıtım, firmamızın kurduğu geniş ağ üzerinden başarılı bir biçimde tamamlanır. Adamızın her bölge ve şehrine bunun için özel tasarlanmış araçlarla taşıma gerçekleştirilmektedir. Hızlı ve güvenli olmasının yanı sıra işletmeleri de büyük bir masraftan kurtarmasıyla beklentilere her zaman yanıt verir.

Kıbrıs Dağıtım Ürünleri

Kıbrıs dağıtım ürünleri arasında şunlar dikkat çeker;

  • Kıbrıs içerisinde Fini şekerleri tarafımızca dağıtılmaktadır. Toptan olarak satış işlemleri yapılır ve fiyatlar son derece makuldür.
  • Bunun yanı sıra Orkide Yağları resmi dağıtımcısı olarak, bu noktadaki değişik ihtiyaçlara başarılı bir biçimde yanıt vermekteyiz.
  • Johnsons Baby ürünlerini oldukça ucuz olan fiyatlar üzerinden satın almak için bizimle iletişimi kurmanız yeterli olacaktır.
  • Dettol gibi dünya devi temizlik ürünlerini üreten markanın resmi dağıtımcısı olarak hizmetlerimizi çok uzun yıllardan beri vermekteyiz.

Bunun dışında kalmış olan daha değişik markaların da dağıtımını, tedarikini çok iyi bir biçimde yapmaktayız. Ürün ihtiyaçlarına göre hareket edilirken, toptan satış işlemleri uygun meblağlar üzerinden tamamlanır.

Kıbrıs Dağıtım Ağı

Kıbrıs Dağıtım Fiyatları

Kaliteyi ucuza sunma politikasına sahip olmamız sayesinde ürün satın almak isteyen işletmelerin çok yüksek meblağlar ödemesine hiçbir şekilde gerek kalmaz. Özellikle toptan hizmetlerin sunulmuş olması, fiyatın yüksek olmaması anlamına gelir. Bu avantajı kullanabilirsiniz.

Kıbrıs Dağıtım Hizmetleri

Kıbrıs dağıtım hizmetleri ile istenilen ürünü alma konusunda hiçbir sıkıntı ile karşı karşıya kalmamış olursunuz. Satın alam işleminin sona ermesinden sonda dağıtım, özel olarak oluşturulmuş filomuz sayesinde oldukça basittir. Tam korunaklı araçlarımız bu anlamda en iyi hizmeti verir. Teslim adresine göre hareket edilir. Satın alınmış her türlü ürünün bozulması, zarar görmesi ya da bunun gibi durumların ortaya çıkması söz konusu olmaz. Böylelikle süreç başarılı bir biçimde tamamlanmış olur.

Kıbrıs Dağıtım Araçları

Kıbrıs dağıtım hizmetlerinde tek bir araç söz konusu değildir. Hem müşteri sayısının çokluğu hem de bunların adanın çok farklı yerlerine dağılmış olmasından dolayı geniş bir filo oluşturulmuştur. Bu anlamda kullanılan taşıtlar ise satışı toptan bir şekilde yapılan ürünlerin özelliklerine göre dizayn edilmiştir. İklim, hava ve yol durumları dikkate alınır. Bazı ürünlerin havanın etkisiyle bozulması ihtimaline karşılık klimalı olan araçlar kullanılır. Taşıma kapasiteleri farklılık gösterir. Ürünler, başarılı, üst üste gelmeyecek ve zarar görmeyecek bir biçimde yerleştirilir. Taşıtlar, buna uygun tasarlanmıştır. Böylelikle başarılı bir dağıtım süreci tamamlanmış olur.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Konuşmaya başla
1
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?