Yenişehir, Lefkoşa
+90 392 228 75 67
kibris_distribütör

Kıbrıs Dettol

Kıbrıs Dettol

Temizlik ve hijyen denildiği zaman akla gelen ilk firmalardan birisi olan Dettol, Entam işletmemizin kalitesiyle ülkemize ithal ediliyor. Kıbrıs Dettol dağıtım işlemleri yine tarafımızdan başarılı bir biçimde yapılmakta. Oldukça geniş bir hizmet ağı çerçevesinde, tedarik edilen ürünler ülkemizin dört bir yanına ulaştırılmaktadır.

Kıbrıs Dettol İthalat

Halkımızın farklı alanlarında var olan ihtiyaçlarını karşılama konusunda son derece deneyimli olan işletmemiz, Kıbrıs Dettol ürünlerini adaya getirmekte. Hem hijyen hem de temizlik alanında akla gelen ilk işletmelerden birisi olarak bilinen bu marka, 1932 senesinde kurulmuştur. Birleşik Krallık kökenlidir. Farklı birçok ürünü insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde üretir. Özellikle dünyanı etkisi altına almış olan pandemi sürecinde, bu firmanın ürünleri sayesinde hijyeni en üst seviyede sağlamanız mümkündür. İşletmelere satış işlemini adada yaparak, bu alandaki tedarik ihtiyacını sorunsuz bir biçimde karşılıyoruz.

Kıbrıs Dettol Dağıtım

Kıbrıs Dettol dağıtım işlemlerini sorunsuz bir biçimde yapıyoruz. Birçok değişik alanda temizleme amacıyla kullanılan Dettol, geniş bir ürün skalasına sahiptir. Mutfak, banyo, oda, tuvalet başta olmak üzere farklı yerlerde hijyeni çok başarılı bir biçimde sağlar. Bunların ülke içindeki genel dağıtım işlemleri tarafımızca yapılır. Sahip olduğumuz büyük filomuz sayesinde, Kıbrıs’ın her yerine ürünleri hızlı ve sorunsuz şekilde ulaştırmaktayız.

Sipariş vermiş ve ürünleri halka satacak olan firmalara yapılacak dağıtım belli kurallar çerçevesinde gerçekleştirilir. Bunu sağlayabilmek için geniş olmasıyla dikkat çeken büyük bir araç filomuz vardır. Siparişe ve ürün sayısına göre en uygun olan taşıt kullanılır. Yükleme işlemlerinden sonra deneyimli sürücülerimiz, verilmiş adrese göre yola çıkarlar. Bunun sağlanması ise çok uzun bir zaman almaz. Korunaklı bölmelerde, zarar gelmeyecek şekilde kapalı kasalara yerleştirilmiş olan ürünler, satın almayı yapmış olan işletmelere böylelikle tam zamanında ulaştırılmış olur.

Kıbrıs Dettol Distribütörlük

Kıbrıs Dettol distribütörlük hizmetimiz söz konusudur. Dettol firmasının üretmiş olduğu ürünlerin tümünün tedarikini yurtdışı bağlantılarımızla yaptıktan sonra bunların genel satışını gerçekleştirmekteyiz. İthalatın tamamlanmasının ardından satış işlemleri sadece toptan olarak yapılır. Bu konuda adadaki tek yetkili Dettol temsilcisi olmamız, doğal olarak fiyatlara da olumlu bir biçimde yansımaktadır.

Kıbrıs Dettol Ürünleri

Kıbrıs Dettol ithalatını ve dağıtımını oldukça başarılı bir biçimde yapan firmamız sayesinde şu ürünleri satın alabilirsiniz;

  • Dettol, özellikle temizlik denildiği zaman ilk akla gelen firmalardan birisi olarak dikkat çekiyor. Antibakteriyel özelliklere sahip olan sabunların toptan satışı yapılır.
  • Son dönemdeki korona pandemisinden dolayı kullanımı neredeyse bir zorunluluk haline gelen dezenfektan ve antiseptik ürünleri sayemizde temin edebilirsiniz.
  • Çam özlü sabun, el sabunu, sıvı el sabunu ve bunun gibi daha birçok değişik ürünü çok yüksek olmayan fiyatlar üzerinden satın alabilirsiniz.

Kıbrıs Dettol Fiyatları

Kıbrıs Dettol ana dağıtıcı firması olarak makul ücretler üzerinden hizmet vermekteyiz. İşletmelerin halka satış yapabilmek için bizimle iletişim kurmasının ardından belirlenmiş olan fiyatlar üzerinden işlemler çok uzun zaman almayan bir süre içerisinde gerçekleştirilir. Fahiş ve aynı zamanda uçuk fiyat politikası hiçbir şekilde söz konusu değildir. Direkt olarak İngiltere’den aldığımız bu markanın ürünleri, aracı olmadan satıcılara sunulur. Tedarik zincirinin başarılı olması büyük bir avantaj demektir.

Kıbrıs Dettol Kalitesi

Kıbrıs ürün tedarikçisi olarak, 21 yılın vermiş olduğu deneyim sayesinde her zaman beklentileri sonuna kadar karşılıyoruz. Kaliteyi ön planda tutan işletmemiz, halkımızın sağlığını da göz önüne alarak, hizmetlerini yüksek bir teknoloji ve kalite çerçevesinde her zaman vermesiyle beklentileri karşılar.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Konuşmaya başla
1
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?