Yenişehir, Lefkoşa
+90 392 228 75 67
kibris_distribütör

Kıbrıs Distribütör

Kıbrıs Distribütör

Kıbrıs distribütör firması Entam, uzun yılların vermiş olduğu deneyim sayesinde yabancı ürün ithal etmekte, bunların tedarikini üstlenmektedir. Son derece başarılı bir satış temsilcisi olmasının yanı sıra her zaman kurumsal yapısı sayesinde olası sorunların önüne başarılı şekilde geçmektedir.

Kıbrıs Distribütör Görevlerimiz

Kıbrıs distribütör olarak şu görevler üzerinden hizmetlerimizi vermekteyiz;

  • Anlaşmalı olduğumuz firmalardan satın aldığımız ürünleri, ada içerisinde pazarlıyoruz.
  • Tüm ürünlerin satışını, sahip olduğumuz kurumsal kimlik çerçevesinde başarılı bir biçimde yapmaktayız.
  • Ayrıca satışı olan ürünler ile alakalı bilgilendirme de tarafımızca gerçekleştirilmektedir.
  • Hizmet ve satılan ürünlerin pazarlaması yapılırken, uygun fiyatlar üzerinden bunların tedariki sorunsuz şekilde sağlanmaktadır.

Kıbrıs Distribütör Özellikleri

Kıbrıs distribütör firma olarak; son derece geniş olan lojistik bir ağa sahibiz. Böylelikle ürünün satışının yapılmasının ardından bunun işletmelere ulaştırılması konusunda hiçbir sorun ortaya çıkmaz. Çok sayıda satış kanalı açık ve aktif bir hale getirilmiştir. Dünyanın en bilinen ve kaliteli ürünlerle piyasada pay sahibi olan markaları adaya getiriyoruz. Bu konuda 21 yıllık deneyimimizin olması, sorunsuz bir satış ve tedarik zincirinin kurulması anlamına geliyor.

Kıbrıs Distribütör İthalat

Kıbrıs distribütör olarak ithalat işlemlerini de üstlenmekteyiz. Mevcut ihtiyaçlar bu noktada göz önünde bulundurulur. Bunun ardından markalarla yapılan görüşmelerin sonrasında uluslararası ithalat da gerçekleştirilmiş olur. Bu noktada birden çok dünya çapındaki ünlü markanın ürünlerine erişim konusunda hiçbir sorun söz konusu değildir. Tedarik, ithalat, toptan satış gibi farklı işlevsellere ve özelliklere sahip olan işletmemiz, bu sayede tüm beklentilere de yanıt vermektedir.

Kıbrıs Distribütör Ürünleri

Kıbrıs distribütör ürünlerimiz çok geniş bir skalaya sahiptir. Gıda, şekerleme, kişisel bakım, temizlik, kozmetik ve hijyen ürünlerini satın alabilirsiniz. Bunlardan bazıları şöyledir;

  • Hem Türkiye’de hem de dünyanın çok geniş bir kısmında tanınan marka haline gelmiş olan Orkide yağlarının resmi distribütörü olarak bunların satışını başarılı bir biçimde sağlıyoruz.
  • Fini şekerleri Entam şirketinin toptan satışını yapmış olduğu bir diğer markadır. Çok geniş bir ürün skalası dikkat çeker. İthal edilmiş olan ürünler, ana merkezimiz üzerinden bayilere dağıtılır. Toptan alımlar söz konusu olduğundan çok yüksek fiyatlar söz konusu değildir. Bu da doğal olarak bir avantaj sağlar.
  • Özellikle bebek şampuanı denildiğinde herkesin aklına gelen ilk markalardan birisi olan Johnsons Baby ürünlerinin Kıbrıs distribütörü olarak satış işlemlerini oldukça başarılı ve aynı zamanda sorunsuz bir biçimde gerçekleştirmekteyiz.
  • Bunun yanı sıra dünya markası Dettol ürünlerine erişim konusunda her zaman olduğu gibi yine firmamızı tercih edebilirsiniz. Hem kaliteli hem de çok uygun fiyatlar üzerinden satış işlemleri tek bir problem olmadan yapılır.

Kıbrıs Distribütör Fiyatları

Kıbrıs distribütör firmamızın belirlemiş olduğu fiyatlar hiçbir şekilde yüksek ya da ortalamanın üstünde olmamasıyla beklentilere yanıt vermektedir. Birden fazla skala içerisinde satışı yapılan malzemeler; toptan fiyatı üzerinden sunulur. Özellikle kaliteyi makul olan bir tutar üzerinden satın almak isteyen işletmeler, bu sayede avantaj sağlamış olacaklardır.

Vizyonumuz

Kıbrıs içindeki en başarılı firmalarından birisi olarak her daim yenilikçi bir vizyona sahip olduğumuz için olası tüm sorunların önüne geçmekteyiz. Farklı durumlara karşılık ortaya sunduğumuz çözüm önerilerimiz birden fazla olması sayesinde, hazırlıklı bir görüntü çiziyoruz. Müşterilerimizin memnun olması, bizimle çok uzun yıllar boyunca çalışma isteğini gösterebilmesi için ilkelerimiz ve vizyonumuz doğrultusunda faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. Böylelikle kalite de doğal olarak beraberinde gelmektedir. Fiyat politikamız her daim müşteri memnuniyeti odaklıdır.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Konuşmaya başla
1
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?