Yenişehir, Lefkoşa
+90 392 228 75 67
kibris_distribütör

Kıbrıs Fini

Kıbrıs Fini

Şeker ve gıda alanında bilinen en eski işletmelerden birisi olan İspanyol firması Fini, Entam kalitesi ve güvencesiyle artık Kıbrıs halkının sofralarına kadar geliyor. Kıbrıs Fini ithalat, dağıtım alanında yetkili tek firma olarak dikkat çeken Entam, beklenti ve ihtiyaçlara yanıt verme konusunda oldukça başarılıdır.

Kıbrıs Fini Ürünleri

Fini, dünyanın en bilinen ve en başarılı şekerleme üreticilerinden birisi olarak dikkat çekiyor. İspanya’da kurulan şirket, birçok farklı ülkeye pazarlama ve satış yapmaktadır. Kalitesi sayesinde insanların vazgeçemediği bir ürün haline gelmiştir. Kıbrıs Fini ürünlerini satın alarak şekerin tadına varmak istiyorsanız, işletmemizin hem tedarik ettiği hem de pazarladığı geniş skalaya göz atabilirsiniz.

Her yaş grubuna hitap eden ürünlerin arasında Fruits Bubble Gum, Jelly Berries, Beans, Sharks, Pop serisi şekerler ve daha birçok değişik seçenek söz konusudur. Bunları Kıbrıs’a getiren firmamız, hem dağıtımını hem de distribütörlüğünü sorunsuz bir biçimde yıllardan beri yapmaktadır.

Kıbrıs Fini Ürünleri İthalatı

Kıbrıs Fini ürünleri ithalatı tarafımızca gerçekleştirilmektedir. Şirket olarak İspanyol markasıyla yapmış olduğumuz bir anlaşma söz konusudur. Buna göre ihtiyaçlar ve piyasa talepleri doğrultusunda hareket ederek, tedarik sürecini çok başarılı bir biçimde tamamlarız. Sahip olduğu harika lezzet ile 7’den 70’e birçok kişinin favorisi olan Fini, farklı ulaşım yollarıyla ithal edilir. Ana depomuza ürünlerin varmasından sonra, bunlar toptan satışa çıkmaktadır.

Kıbrıs Fini Ürünleri Dağıtımı

Kıbrıs Fini ürün dağıtımı konusunda sahip olduğumuz deneyim sayesinde oldukça geniş bir ağa sahibiz. Adanın her kentine, özel araçlarımızla ürünleri ulaştırmaktayız. Bunu sağlayabilmek adına kurduğumuz bir filo söz konusudur. Tamamen korunaklı olan paketler içinde yer alan şekerler, bunların bozulmaması için özel bir biçimde iklimlendirilmiş olan taşıtların kapalı olan kısımlarında taşınır. Firmamızın hizmet politikasının kaliteli olması, dağıtım zincirindeki olası aksaklıkların da önüne geçer.

Satın alınmanın tamamlanması ve siparişin geçilmesinden sonra dağıtım adreslerine göre hareket edilir. Ürünlerin gecikmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Hem ithalatını hem de satışını yapmış olduğumuz Fini şekerleri ve diğer ürünleri, söz verdiğimiz zaman dilimi içerisinde varış noktasına ulaşmış olur. Deneyimli sürücülerimiz işinin ehli olmasından dolayı kesinlikle engel ya da aksaklık ortaya çıkmaz.

Kıbrıs Fini Ürünleri Distribütörlük

Kıbrıs Fini ürünlerinin distribütörlüğü firmamıza aittir. Adada bu ürünleri satın almak isteyen her türlü işletmenin bizimle iletişimi kurması yeterlidir. Bundan dolayı yapılacak olan işlem ise Fini şekerleri arasından seçim yapmak, siparişi vermek olacaktır. Bunun sonrasında dağıtım aşamasına çok başarılı ve hızlı bir biçimde geçilmiş olacaktır. Distribütör olmamız, ürüne ulaşma konusunda bir sıkıntının ortaya çıkmaması anlamına gelir.

Kıbrıs Fini Ürünleri Satış Fiyatları

Fini ürünlerinin satış fiyatları farklılık gösterir. Her ürün, değişik bir meblağ üzerinden satılmaktadır. Burada dikkat çeken temel nokta ise meblağın hiçbir zaman piyasa ortalamasının üstünde olmamasıdır. Bu da doğal olarak maddi anlamda çok büyük bir avantaj anlamına gelir. Farklı ödeme yöntemleri üzerinden sürecin tamamlanması mümkündür. Kesinlikle fahiş olmayan fiyat politikamız, bunların satın alınması işleminin beklenenden daha düşük bir meblağ üzerinden olması demektir.

Kıbrıs Fini Ürün Toptan Satış

Toptan satış konusunda sahip olduğumuz 21 yıllık tecrübe, problemsiz bir işlem anlamına geliyor. Her zaman en iyi, en başarılı, piyasada en bilinen ve her şeyden önemlisi en kaliteli markalarla çalışıyoruz. Bunların tedarik sürecini sorun olmadan yaparken, ardından toptan satış çerçevesinde hareket etmekteyiz. Böylelikle aracılara gerek kalmadan direkt bizden satın alarak, bunu halka ulaştırabilirsiniz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Konuşmaya başla
1
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?