Yenişehir, Lefkoşa
+90 392 228 75 67
kibris_distribütör

Kıbrıs İthalat

Kıbrıs İthalat

Etham, Kıbrıs ithalat firmaları arasında yer alır. 2000 senesinden beri hizmetlerini aralıksız bir biçimde devam ettirmektedir. Kuzey Kıbrıs Türk halkının ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederek ihtiyaçlara yanıt verebilmek için ürün ithal etmektedir. Bunları uygun fiyatlar üzerinden iç piyasaya sunarken, dağıtım görevini de sorunsuz bir biçimde üstlenir.

Kıbrıs Fini İthalat

Halkımızın değişik türdeki tüm ürün ihtiyaçlarını karşılama noktasında deneyimli bir işletme olan Etham, Fini adındaki dünya devi şekerleme şirketiyle çalışmaktadır. Fini, İspanya merkezli ve global çapta satış yaparak dikkat çeken bir markadır. Ürettiği farklı tatlardaki şekerleri, birçok farklı ülkede büyük bir ilgi görmektedir. Kıbrıs halkına bunu sunan Etham, ithalat ve tedarik sürecini sorunsuz bir şekilde yürütür. Ürün skalası çok geniş olan Fini, beklentilere yanıt verirken firmamız ise bunları yurtdışından satın alarak Kıbrıs içinde pazarlamasını yapmaktadır. Gerek deniz gerekse havayoluyla ithalat tamamlanır

Kıbrıs Orkide Yağları İthalat

Kıbrıs ithalat işlemlerinde en büyük markalardan birisi olarak dikkat çeken Etham, anavatanda üretimi yapılan, Ege ve Marmara’nın oldukça bereketli tarlarından elde edilen orkide yağlarını sofralarınızla kavuşturuyor. Artık global bir işletme olmasından dolayı hem kalite hem de lezzet konusunda beklentileri karşılayan Orkide yağlarının farklı formatlarda birçok ürünü vardır. Bunların fiyatları farklılık gösterir. İthalat, adanın ihtiyaçlarına göre yapılır. Her zaman talep ettiğinizi bulabilir ve bunun satın alma işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Kıbrıs Dettol İthalat                       

Kıbrıs ithalat firması olarak dikkat çeken işletmemiz, temizlik ürünleri markaları arasında önemli bir yere sahip olan Dettol şirketinin ürünlerini ithalat etmektedir. Bu şirket hem eski hem de piyasada çok sık tercih edilen bir marka olarak karşımıza çıkar. Merkezi Birleşik Krallık sınırları içinde yer alır. İthalat, adamında halka direkt perakende satış yapan firmaların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilir. Çok geniş ürün ağı içindeki tüm opsiyonların ithalatı yapılır.

Kıbrıs Johnsons Baby İthalat

Bebek şampuanları denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Johnsons Baby firmasının ürünleri, ABD’den adaya ithal edilir. Yine belli kurallar ve aynı zamanda kriterler çerçevesinde bunun gerçekleştirilmiş olduğunu görmekteyiz. Losyon, bebek şampuanı, mendil, krem ve fazlası söz konusudur. Her zaman toptan satış söz konusu olduğundan mutlaka buna göre hareket edilmesi büyük bir önem arz eder.

Kıbrıs İthalat Hizmetleri

  • Kıbrıs ithalat hizmetleri belli kurallar çerçevesinde gerçekleştirilir.
  • Yapılmış olan özel anlaşmaların sonrasında satın almayı yapan işletmemiz, yurtdışından bu ürünleri farklı yollarla getirmektedir.
  • Gerek havayolu gerekse denizyolu taşımacılığı tercih edilir.
  • Özel hazırlanmış, tam korunaklı ve ürünlerin bozulmasının önüne geçen depolarımızdan satışa çıkarılır.
  • Bu noktada sadece uluslararası ithalat kurallarına göre hareket edilmesinden dolayı yasal anlamda bir sorunun ortaya çıkması kesinlikle söz konusu değildir.
  • Hızlı bir biçimde gerçekleştirilmiş olan ithalat sonrasında sırasıyla toptan satış ve aynı zamanda dağıtım işlemleri yapılır.

İthalat hizmetlerimiz çerçevesinde; şeker, bebek ürünleri, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, yağ ve bunun gibi daha birçok değişik şeye erişim konusunda sorun yoktur.

Kıbrıs İthalat Sonrası Dağıtım

Kıbrıs ithalat işlemlerinin tamamlanmasının ardından ürün dağıtımı belli kurallara göre yapılır. Bunun için hazırlanmış olan geniş bir filo söz konusudur. Kıbrıs’ta dağıtım adına kullanılan çok sayıda aracımız mevcuttur. Bunlar ürün özeliklerine göre tasarlanmıştır. Hızlı bir tedarik ve dağıtım zinciri öne çıkar. Direkt perakende satışı yapan işletmelerin adreslerine, belirtilmiş olan gün ve saatte malların teslim edilmesinin önünde tek bir engel dahi yoktur.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Konuşmaya başla
1
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?