Yenişehir, Lefkoşa
+90 392 228 75 67
kibris_distribütör

Kıbrıs Orkide Yağları

Kıbrıs Orkide Yağları

Gerek yemeklere katmış olduğu lezzet gerekse insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileriyle dikkat çeken orkide yağları, Entam firmasının sorunsuz bir biçimde ithal ettiği ürünlerin arasında yer almakta. Kıbrıs orkide yağları; farklı birçok alanda kullanılırken; bunların hem ithalatı hem de dağıtımı işletmemiz tarafından gerçekleştirilir.

Kıbrıs Orkide Yağları İthalatı

Kıbrıs orkide yağları edinimi konusunda adanın en başarılı tedarikçi firması olarak hizmetlerimizi çok uzun yıllardan beri vermekteyiz. İlk defa 2000 yılında bu alanda faaliyetlerimize başladıktan sonra her zaman Kıbrıs halkının ihtiyaçlarına göre hareket ediyoruz. Kıbrıs orkide yağlarını insanlarımızın sofralarına ulaştırabilmek için ithalat işlemlerini hem kurallara uygun hem de hızlı bir biçimde gerçekleştirmekteyiz.

Ege ve Marmara’nın son derece bereketli topraklarında yetişmiş olan ayçiçeğinden elde edilen yağların farklı birçok türü söz konusudur. Bunların tümünün ithalatı tarafımızca yapılır. Böylelikle lezzetli yemeklerle çok daha sağlıklı bir biçimde beslenebilmenin de önü açılır.

Kıbrıs Orkide Yağları Distribütörlük

Kıbrıs orkide yağları distribütörlük hizmetlerimiz her zaman sorunsuzdur. Türkiye’den satın alarak ithal ettiğimiz bu markanın tüm ürünlerini; piyasada ortaya çıkan ihtiyaç çerçevesinde tedarik etmekteyiz. Bunun sonrasında markanın satışını Kıbrıs adası içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda işletmeler bizimle iletişim kurarak, toptan olacak şekilde ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilme hakkına sahiptirler. Distribütörlük hizmetlerimiz adanın her yerini kapsamasından dolayı ağın çok geniş olduğunu ifade etmek lazım.

Kıbrıs Orkide Yağları Dağıtım

Kıbrıs orkide yağları dağıtım işlemleri, sahip olduğumuz vizyon ve aynı zamanda geniş skalaya sahip olan lojistik hizmetlerimiz sayesinde çok kısa bir zaman dilimi içerisinde yapılır. Özel bir sistem üzerinden hareket ederek, dağıtım aşamasında herhangi bir problemin ortaya çıkmasını engelliyoruz. Bunun için özel tasarlanmış, korunaklı, her mevsimde başarılı bir biçimde hizmet vermesiyle dikkat çeken geniş bir araç filomuz söz konusudur.

İhtiyaca göre bunların kapasitesi farklılık göstermektedir. Siparişin verilmesinden hemen sonra taşıtlarımız yola çıkarak, kurallara ve işletmelerin vermiş olduğu adres bilgilerine göre dağıtım sürecini tamamlar. Zaman kaybı gibi bir durumun yaşanması hiçbir şekilde söz konusu değildir. Ürünler, özel kasalara sahip olan taşıtlarla, tam bir koruma altına alınmış bir biçimde size sunulur. Bu sayede satışı yapılmış malzemelere bir zarar gelmemiş olur.

Kıbrıs Orkide Yağları Fiyatları

Beklentileri karşılayan ve çok pahalı olmayan Kıbrıs orkide yağları fiyatları, sizler için büyük bir avantaj olacak.  Toptan satış yaparken aynı zamanda bunun ithalatını da başarılı bir biçimde gerçekleştirdiğimiz için tutarların çok yüksek olmaması gibi bir fırsat sunulur. Bu noktada satın almayı gerçekleştirecek olan işletmeler, fahiş fiyat politikası ile hiçbir şekilde karşı karşıya kalmazlar. Tedarik zincirinin güçlü olması sayesinde ürünün size ulaşması çok uzun bir zaman almaz. Bütün bunlar dikkat çekici avantajların içinde öne çıkar.

Kıbrıs Orkide Yağları Ürünleri

Kıbrıs orkide yağları gerek kalitesi gerekse çok farklı yemeklerde kullanılmasından dolayı her zaman sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Firma olarak bunun farklı birçok türüne ürün skalamız içerisinde yer verdiğimiz için hanımların beklentileri de sonuna kadar karşılanır. 1 ve 8 Litre arasında değişen ağırlıkta satışa sunulan sıvı yağlar bunların başında geliyor.

Bunun yanı sıra zeytinyağları, en çok ilgi gören ve satışı sorunsuz bir biçimde yapılan ürünlerin içinde dikkat çekiyor. 200 ve 950 gram seçenekleriyle dikkat çeken margarinlerin ithalat, tedarik, dağıtım, toptan satışı her zaman gerçekleştirilmektedir. Omega yağı, kanola yağı, mısır yağı, ayçiçek yağı ve daha fazlasını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Konuşmaya başla
1
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?